Over ons

Wij als creatieve ambachtslieden zijn ooit onze onderneming begonnen als schilders en afwerkingsbedrijf. Gelukkig kunnen wij onze relaties tegenwoordig véél meer bieden. Al blijven wij de specialist in wandafwerking, denk aan stucwerk, schilderwerk, latexspuiten en behang.

Verder is Extís uitgegroeid tot een allround interieur inrichter met de beste materialen te leveren op het gebied van verf wandbekleding en stoffering. Gewoon los bestelbaar of verpakt in een technisch advies. Uiteraard beschikken wij over betrokken medewerkers om onze producten en diensten ook voor u tot op de locatie te leveren.

“Verrijk uw leefomgeving met stijl en materialen waarin u uzelf terugvindt. Wij weten als geen ander te adviseren en uiteindelijk uw ideale omgeving te realiseren.”

[ngg src=”galleries” ids=”2″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Onze jarenlange ervaring in de afbouw geeft u de zekerheid dat onze medewerkers op hoog niveau presteren. We hebben alle disciplines in huis waar het gaat om wandafwerking, stucwerk, schilderwerk, behangwerkzaamheden, montagewerk, timmerwerk en installatiewerk.

Veel van onze relaties hebben ons de afgelopen jaren opdracht gegeven een totaalproject te realiseren waarin de wensen van de opdrachtgever centraal stonden. Of het nu ging om een entreehal of de persoonlijke kamers, kantoor, keuken, badkamer of zelfs de gehele woning, wij zijn erin geslaagd om de perfecte sfeer te creëren.

Vanwege onze ervaring en deskundigheid komen onze adviezen, ontwerpen en plannen al snel tot opdrachten. Hierdoor worden geen overbodige kosten gemaakt. Het voorafgaande traject waarbij het inventariseren van uw wensen centraal staat is uiteraard kosteloos.

Wij hebben er bewust voor gekozen om binnen ons assortiment alleen de beste materialen en producten te voeren. Hierdoor kunnen we garanderen dat u op een duurzame wijze kunt genieten van uw nieuwe interieur, Wij kunnen u voorzien van professioneel advies omtrent ontwerp en realisatie van uw ideale leef- werkomgeving. Desgewenst beschikken wij over een portefeuille met interieurarchitecten, en meubelmakers waarmee we in opdracht van onze relatie de mooiste ontwerpen kunnen realiseren.

Het is onze uitdaging om de stijl die bij u past tot in detail te mogen verzorgen.

Walter Fielemon – Designregisseur